0
Enhetsarbeid Nyhetsbrev Stillhetsarbeid

Følg med, følg med ! (på mitt nyhetsbrev)


Mange er opptatt av bønn og kristen enhet. Vi trenger kontakt med hverandre. Jeg har et kall til å oppmuntre de troende ved å fortelle om alt det fine enhets-og bønnearbeidet som lever rundt omkring i kirker og bedehus. Jeg skriver om det på bloggen min. Jeg poster bilder på Instagram og jeg deler innleggene på Facebook. jeg ønsker å promotere fellesarrangementer, retreater og andre tiltak innen dette feltet. For å gjøre det trenger jeg en interessert “e-mailmenighet” Den kan du bli en del av ved å abonnere på nyhetsbrevet.

Hvordan jeg vil bruke bloggen kan du lese mer om her: Velkommen til min blogg

Jeg skriver også litt om min egen vei, inn i prestetjenesten og hvordan den har formet meg. Det gjør jo ingen ting å by litt på seg sjøl (?) Del 1 i serien “Presteliv” kan du lese her.


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.