0
Åndelig veiledning Bibeltimer Enhetsarbeid Kurs Tverrkirkelig fellesskap

Hvem er Jesus, egentlig ?


I høst fikk jeg et spennende oppdrag fra Froland menighet. “Hvordan oppstod de kristne trosbekjennelsene”?  Jeg kalte de tre foredragene for CREDO I,II og III. Credo er jo latin for “Jeg tror”, og trosbekjennelsen starter jo slik: “Jeg tror på Gud Fader, den allmektige”. Tre høstkvelder på Froland Menighetssenter. To av dem er allerede i havn. Den siste går 15. oktober. Som spesialprest har jeg faktisk anledning til å gå i dybden med denne typen undervisning, og folk i Froland har satt pris på innsatsen.

Her er jeg i sving, med powerpointen min

 

Du kan fint komme den 15. oktober og få med deg det siste foredraget. Da vil jeg også gi et sammendrag og en oppsummering.

Sted: Froland menighetssenter

Tidspunkt: 15.10 kl. 19.30

Velkommen !

Takknemlighet for den første kirkens innsats

Det som sitter i meg etter å ha jobbet med dette temaet er en enorm takknemlighet til hvordan Gud har ledet sin kirke slik at den har tatt vare på evangeliet om Jesus. Hadde ikke den tidlige kirken tatt denne jobben og kjempet disse kampene, hva slags kristendom hadde vi da hatt i dag ? Hvis vi hadde hatt noen kristendom i det hele tatt !

Når serien er fullført vil jeg komme tilbake her på bloggen med noen flere refleksjoner over hva dette arbeidet har gjort med meg, min tro og tenkning.

 


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.